Belangrijk om te weten:

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je niet lang op een behandeling hoeft te wachten en proberen onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden. 

Op het moment is er bij Oh My Mood geen wachtlijst. Je kunt direct terecht voor een intake en aansluitend behandeling.
 

Als je je hebt aangemeld via onze website en we een verwijsbrief hebben ontvangen van jouw huisarts is jouw aanmelding compleet. Je ontvangt van ons een bevestiging en uitnodiging om de vragenlijst in te vullen.

Wat heb je nodig? We willen je vragen om je aan te melden via het aanmeldformulier op onze website. Daarnaast hebben we een recente verwijsbrief nodig van jouw huisarts gericht aan Oh My Mood. 

Je huisarts kan direct naar ons verwijzen via Zorgdomein: een groot doorverwijssysteem, of jouw huisarts schrijft zelf een verwijsbrief. 

Lees de informatie tijdens de aanmeldprocedure goed door. Op dit moment kunnen we geen cliënten aannemen met een verzekering bij AON student, Zorg en Zekerheid of Avitae. 

Vergoeding: ben je in 2023 verzekerd bij DSW of heb je een restitutiepolis? Dan mag je ervan uitgaan dat jouw verzekeraar je behandeling bij Oh My Mood volledig vergoedt. Ben je anders verzekerd? Dan betaal je mogelijk een eigen bijdrage voor je behandeling.

Aanmelden zonder doorverwijzing

Ook zonder doorverwijzing van de huisarts ben je welkom om je aan te melden. Je komt dan echter niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering.

Nadat je het aanmeldformulier op onze website hebt ingevuld zal je van ons een bevestiging ontvangen van je aanmelding. Je ontvangt van ons een informatiepakket en een vragenlijst. Als we deze vragenlijst ingevuld hebben ontvangen plannen we een eerste afspraak met je in. Tijdens de intakefase heb je een intake- en screeningsgesprek.

De intake-fase wordt afgesloten met een gesprek over het behandelplan. Hierin bespreek je samen met een psycholoog wat jij graag wilt bereiken met de behandeling. Als we dit hebben doorlopen start de behandeling.

Wil je meer informatie over vergoedingen? Je vindt alle informatie die je nodig hebt op onze vergoedingen pagina, waaronder een overzicht van de eigen bijdrage per verzekeraar en polis. 

Twijfel je of een behandeling bij Oh My Mood vergoedt wordt? Neem dan contact op met je verzekeraar en vraag naar de vergoeding voor ongecontracteerde zorg.