Belangrijk om te weten: 

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je niet lang op een behandeling hoeft te wachten en proberen onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden. Op dit moment hebben we een wachtlijst van twee tot drie maanden.

Als je je hebt aangemeld via onze website en we een verwijsbrief hebben ontvangen van jouw huisarts word je op onze wachtlijst geplaats. Je ontvangt zo snel als mogelijk bericht. 

 

Wat heb je nodig? We willen je vragen om je aan te melden via het aanmeldformulier op onze website. Daarnaast hebben we een recente verwijsbrief nodig van jouw huisarts gericht aan Oh My Mood. 

Je huisarts kan direct naar ons verwijzen via Zorgdomein: een groot doorverwijssysteem, of jouw huisarts schrijft zelf een verwijsbrief. 

Lees de informatie tijdens de aanmeldprocedure goed door. Op dit moment kunnen we geen cliënten aannemen met een verzekering bij AON student, Zorg en Zekerheid of Avitae. 

Vergoeding: ben je verzekerd bij DSW of heb je een restitutiepolis? Dan mag je ervan uitgaan dat jouw verzekeraar je behandeling bij Oh My Mood volledig vergoedt. Ben je anders verzekerd? Dan betaal je mogelijk een eigen bijdrage voor je behandeling.

 

Aanmelden zonder doorverwijzing

Ook zonder doorverwijzing van de huisarts ben je welkom om je aan te melden. Je komt dan echter niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering.

Nadat je bent aangemeld zal je op onze wachtlijst worden geplaatst. Je ontvangt van ons een informatiepakket en een vragenlijst. Als we deze vragenlijst ingevuld hebben ontvangen plannen we een eerste afspraak met je in. Tijdens de intakefase heb je een intake- en screeningsgesprek.

De intake-fase wordt afgesloten met een gesprek over het behandelplan. Hierin bespreek je samen met een psycholoog wat jij graag wilt bereiken met de behandeling. Als we dit hebben doorlopen start de behandeling.

Wil je meer informatie over vergoedingen? Je vindt alle informatie die je nodig hebt op onze vergoedingen pagina, waaronder een overzicht van de eigen bijdrage per verzekeraar en polis. 

Twijfel je of een behandeling bij Oh My Mood vergoedt wordt? Neem dan contact op met je verzekeraar en vraag naar de vergoeding voor ongecontracteerde zorg.