Aanmelden voor een behandeling? Er zijn op dit moment geen wachtlijsten. Je aanmelden voor een behandeling kan via je huisarts of via onze website. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding, heb je een verwijsbrief nodig.

Plan een aanmeldgesprek

Maak hiervoor een afspraak bij jouw huisarts. Tijdens deze afspraak bespreek je je klachten en noem je dat je graag een behandeling wilt bij Oh My Mood.

Je huisarts kan direct naar ons verwijzen via ZorgDomein, een groot doorverwijssysteem, of jouw huisarts schrijft zelf een verwijsbrief.

Voordat je bij ons op intake komt, vertellen we je graag meer over ons behandelaanbod en wat je kan verwachten tijdens een telefonisch aanmeldgesprek. Dit aanmeldgesprek plan je gemakkelijk online in door op de onderstaande knop te klikken.

Wij hebben geen wachtlijsten, maar het kan bij uitzondering voorkomen dat er een korte wachttijd is tussen het intakegesprek en jouw 1e behandelgesprek. De intaker zal je in dit geval hierover informeren. 

Aanmelden zonder doorverwijzing

Ook zonder doorverwijzing van de huisarts ben je welkom om je aan te melden. Je komt dan echter niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering.

Nadat je bent aangemeld word je gebeld door ons secretariaat voor een korte kennismaking. Tijdens dit gesprek wordt het behandelaanbod met je besproken en wordt er gekeken of dit aansluit bij jouw wensen. Wees vrij om al je vragen te stellen.

Ook wordt er tijdens de kennismaking een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en krijg je een link voor de screeningvragenlijsten. 

Deze vragenlijsten zijn er zodat we meer te weten komen over jou als persoon, jouw klachten en omstandigheden. Hierdoor kunnen wij jou een gerichtere behandeling aanbieden.

De intakefase wordt afgesloten met een gesprek over het behandelplan. Hierin bespreek je samen met een psycholoog wat jij graag wilt bereiken met de behandeling. Als we dit hebben doorlopen, start de behandeling.

Je aanmelden voor een behandeling of kennismaking? Klik op de link hieronder om een aanmeldgesprek in de plannen. Wil je meer weten over onze behandeling? Bekijk dan onderstaande video.