Workshops

Binnen Oh My Mood bieden wij een waaier aan workshops aan. Om jou daar een beter beeld over te geven, hebben we op deze pagina alle workshops uitgelegd.

Lijkt het jou leuk of interessant om deel te nemen aan een van deze workshops? Bespreek het dan met jouw behandelaar.

Goed nieuws! Ook als je niet bij ons onder behandeling bent kan je onze workshops volgen. Kijk op de workshop pagina’s en geef aan dat je interesse hebt. We mailen je dan graag meer informatie over data en kosten.

Pijnlijke emoties toelaten en begrijpen

In het dagelijks leven krijgen we allemaal te maken met verschillende emoties. Soms is het moeilijk om deze te voelen of toe te laten. Op het moment dat je de emoties wel toe kan laten, is het vaak nog lastig om deze vervolgens ook te begrijpen. 

Stressregulatie

Wanneer je klachten hebt zoals een complex trauma, paniekaanvallen, moeilijkheden met het reguleren van jouw emoties of burn-out, dan kan je veel aan deze workshop hebben. Je gaat leren hoe je het stressniveau kan beïnvloeden, door inzicht te krijgen over de verschillende stressniveaus en hoe je deze tijdig kan aanpakken.

Body & Mind

Je lichaam is een krachtig instrument. Bij psychomotorische therapie laten we het lichaam spreken en creëren we meer bewustzijn zodat je zowel mentale als fysieke spanning leert herkennen, begrijpen en verminderen.

Binnen het behandeltraject van Oh My Mood kun je nog aan andere workshops deelnemen. Bekijk hier alle workshops.