Workshops

Binnen Oh My Mood bieden wij een waaier aan workshops aan. Om jou hier een beter beeld over te geven, hebben we op deze pagina alle workshops uitgelegd.

Lijkt het jou leuk of interessant om deel te nemen aan een van deze workshops? Bespreek het dan met jouw behandelaar.

Goed nieuws! Ook als je niet in behandeling bent kan je workshops volgen. Kijk op de workshop pagina’s en geef aan dat je interesse hebt. We mailen je dan graag meer informatie over datums en kosten.

Emoties begrijpen

Als je jouw emoties toe kan laten, is het begrijpelijk dat je deze niet altijd begrijpt. De reactie van het lichaam kan erg inzicht gevend werken, het is echter niet altijd makkelijk te plaatsen. Bij de workshop emoties begrijpen, leer je jouw emoties er te laten zijn en welke boodschap deze heeft.

 

Zelfcompassie en empathie

In deze eenmalige workshop ga je in tweetallen aan de slag om meer empathie kan geven en ontvangen. Via deze ervaring zal je ook meer zelfcompassie gaan ervaren.

 

 

Stressregulatie

Wanneer je klachten hebt zoals een complex trauma, paniekaanvallen, moeilijkheden met het reguleren van jouw emoties of burn-out, dan kan je veel aan deze workshop hebben. Je gaat leren hoe je het stressniveau kan beïnvloeden, door inzicht te krijgen over de verschillende stressniveaus en hoe je deze tijdig kan aanpakken.

Psychomotorische therapie

Je lichaam is een krachtig instrument. Bij psychomotorische therapie laten we het lichaam spreken en creëren we meer bewustzijn zodat je zowel mentale als fysieke spanning leert herkennen, begrijpen en verminderen.

Binnen het behandeltraject van Oh My Mood kun je nog aan andere workshops deelnemen. Bekijk hier alle workshops.