Workshops

Binnen Oh My Mood bieden wij een waaier aan workshops aan. Om jou hier een beter beeld over te geven, hebben we op deze pagina alle workshops uitgelegd.

Lijkt het jou leuk of interessant om deel te nemen aan een van deze workshops? Bespreek het dan met jouw behandelaar.

Gezonde slaap

Goed slapen speelt een enorm belangrijke rol bij het herstellen en voorkomen van psychische klachten. Daarom hebben wij de workshop ‘Gezonde Slaap’ ontwikkeld, waar jij aan de slag gaat om te ontdekken hoe een gezonde slaap eruitziet.

Yoga for Mental Health​

Een gezonde leefstijl bestaat uit verschillende componenten, Yoga brengt veel van deze componenten bij elkaar. De workshop Yoga for Mental Health is ontwikkeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar Yoga, openstaan om nieuwe inzichten te krijgen en manieren te leren om zowel de mentale als fysieke gezondheid te bevorderen. 

Body & Mind

Je lichaam is een krachtig instrument. Bij Body & Mind laten we het lichaam spreken en creëren we meer bewustzijn zodat je zowel mentale als fysieke spanning leert herkennen, begrijpen en verminderen.

Mijn innerlijke theater​

Zelfkennis is een belangrijk onderdeel voor onze kwaliteit van leven. Onder zelfkennis valt de kennis van jouw sterke en zwakke punten en hoe je hiermee omgaat. Zo weet je hoe je moet samenwerken met anderen en kan je leren van je eigen fouten. Doordat je zelfbewustzijn groeit kan je gezond en succesvol leven.

Stressregulatie

Wanneer je klachten hebt zoals een complex trauma, paniekaanvallen, moeilijkheden met het reguleren van jouw emoties of burn-out, dan kan je veel aan deze workshop hebben. Je gaat leren hoe je het stressniveau kan beïnvloeden, door inzicht te krijgen over de verschillende stressniveaus en hoe je deze tijdig kan aanpakken.

Flexibeler Leven

Tegenslagen horen bij het leven. Onbedoeld kunnen we dat lastiger voor onszelf maken als we daar op een rigide of verzettende manier mee omgaan. Wanneer je vanuit veerkracht wilt omgaan met een tegenslag, dien je jezelf daar ruimte voor te geven. Dat vraagt om flexibiliteit.

Slechte gewoontes de baas

Iedereen heeft zijn eigen copingmechanisme en het kan een uitdaging zijn om deze te veranderen. Daarom bieden wij de module Addictive behaviours aan, die gemaakt is voor mensen die bijvoorbeeld hun: alcohol-, gok-, wiet-, internet-, game-, suiker-, medicatie- of eetgedrag willen veranderen.