Reguliere behandeling bij Oh My Mood

In de GGZ merken we dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen verschillende soorten klachten. Daarom richt de behandeling bij Oh My Mood zich op thema’s die voor alle soorten klachten belangrijk zijn, bijvoorbeeld:

✽   Herkennen van stress
✽   Verbeteren van het zelfbeeld
✽   Omgaan met emoties
✽   Patronen doorbreken

 

Belangrijk om te weten

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je niet lang op een behandeling hoeft te wachten en proberen onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden – op dit moment hebben wij geen wachtlijst. 

Het kostenoverzicht geeft alleen een indicatie. Elke cliënt is uniek en we kunnen van tevoren niet vaststellen wat je nodig hebt. Het kan zijn dat we samen besluiten om meer of minder behandelingen te doen. Hou hiermee rekening bij het bekijken van het kostenoverzicht.

Bij Oh My Mood houden we de focus op de volgende thema’s:

✽   Positieve eigenschappen ontdekken
✽   Omgaan met tegenslag
✽   Aandacht aan wat jij belangrijk vindt in jouw leven
✽   De invloed van jouw levensstijl
✽   Zingeving

Daarnaast richt Oh My Mood zich op het ontwikkelen van je sterke kanten. Hier wordt nog te weinig aandacht aan besteedt in de GGZ, terwijl blijkt dat dit heel belangrijk is in je weg naar herstel. 

Contextuele aanpak

Gezondheid en welzijn zijn cruciale factoren in een mensenleven. De ervaring van welzijn heeft niet alleen invloed op het individu, maar ook op de levens van iemands dierbare, en de gehele maatschappij.

Vanwege de grote samenhang tussen deze factoren hebben wij gekozen voor een benadering waarbij niet alleen de symptomatische klachten, maar de gehele contextuele situatie van een mens in acht wordt genomen.

Gezondheid in zijn context is een essentieel onderdeel van kwalitatieve geestelijke gezondheidszorg. Daarom is het belangrijk dat er in de gezondheidszorg aandacht besteed wordt aan de manier waarop mensen de wereld en hun klachten ervaren, en de manier waarop zij deze interpreteren.

Het aannemen van een holistische en humanistische houding is hier een voorbeeld van. Binnen deze aanpak wordt aandacht besteed aan de complexe organisatie van menselijk gedrag, waarin fysiek, mentaal en sociaal functioneren geïntegreerd zijn. Deze aanpak wordt tot op heden aanbevolen door velen, maar nog weinig in de praktijk toegepast.

Binnen Oh My Mood worden mensen benaderd vanuit deze contextuele en holistische aanpak. Er is ook ruimte voor de fysieke, mentale en sociale facetten van welbevinden, waarin multidisciplinair werken een belangrijke rol speelt.

Neem contact op

Neem de eerste stap naar een persoonlijk ADHD-traject bij Oh My Mood. Ons toegewijde en ervaren team staat klaar om je vragen te beantwoorden en een passende behandeling op maat te bespreken. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. 

 

 

Bij Oh My Mood vind je de steun die je nodig hebt, zowel fysiek als online. Je bent van harte welkom op een van onze locaties, maar we bieden ook het gemak van een online behandeling vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. De combinatie van individuele gesprekken, online opdrachten en meerdere interactieve workshops vormen de kern van de behandeling – zonder wachtlijst.