Vacature:

Master Psycholoog met affiniteit met ADHD

Ben jij een gedreven Master Psycholoog met een passie voor het begeleiden van individuele en groepstherapieën? Heb jij sterke affiniteit met onderzoek naar en behandeling van ADHD? Dan is dit jouw kans om ons Oh My Mood team te versterken! Op dit moment zoeken we enthousiaste professionals voor onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Heerlen of Maastricht voor 16-36 uur per week.

Amsterdam / Rotterdam / Utrecht / Nijmegen / Heerlen of Maastricht

16 – 36 uur per week

Oh My Mood

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dat is altijd van toepassing bij Oh My Mood. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die willen uitblinken in hun vakgebied, want bij Oh My Mood doe je waar je goed in bent. Ontdek de vreugde van betekenisvol werk, en samen creëren we een positieve impact. 

We durven met trots te zeggen dat we een GGZ-instelling zijn met een frisse kijk op mentale gezondheid. We helpen cliënten vanuit de generalistische basis en de gespecialiseerde GGZ bij de meest voorkomende psychische problematiek. We doen dat op multidisciplinaire wijze en werken transdiagnostisch, holistisch en blended. Bij ons ligt de focus op de persoon en de echte hulpvraag.

We laten ons graag inspireren door positieve psychologie en positieve gezondheid. Hierbij staan leefstijl, het versterken van de persoonlijke krachtbronnen, zingeving en het vergroten van veerkracht centraal. Dit bieden we middels persoonlijke gesprekken en workshops zoals mindfulness, psychomotorische therapie en muziektherapie. Oh My Mood staat voor maatwerk! 

De functie:

Als Master Psycholoog bij Oh My Mood ben jij de sleutel tot positieve verandering in het leven van onze cliënten. Je ontwikkelt en implementeert behandelplannen die aansluiten bij hun unieke behoeften. Door individuele en groepstherapieën biedt je een luisterend oor en help je hen op weg naar herstel. Je legt niet alleen de voortgang vast, maar je bent ook een waardevol lid van ons multidisciplinaire team. Samen streven we naar transdiagnostische, holistische en blended zorg.

Jij bent:

Een ervaren Master Psycholoog met een afgeronde opleiding op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je wilt deel uitmaken van een groeiende GGZ-organisatie die een frisse blik werpt op mentale gezondheid. Jouw passie voor innovatie en je liefde voor het vak maken jou de perfecte aanvulling op ons team. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Heerlen of Maastricht wilt werken, jouw bijdrage aan de ontwikkeling van Oh My Mood is van grote waarde.

Wij zijn:

Oh My Mood. Een GGZ-instelling met een frisse kijk op mentale gezondheid. We helpen cliënten vanuit de generalistische basis en de gespecialiseerde GGZ bij de meest voorkomende psychische problematiek. We doen dat op multidisciplinaire wijze en werken transdiagnostisch, holistisch en blended. Bij ons ligt de focus op de persoon en de echte hulpvraag.

Bij Oh My Mood laten we ons graag inspireren door positieve gezondheid. Hierbij staan leefstijl, het versterken van de persoonlijke krachtbronnen, zingeving en het vergroten van veerkracht centraal. Dit bieden we middels persoonlijke gesprekken en workshops zoals mindfulness, yoga, psychomotorische therapie en muziektherapie. Oh My Mood staat voor maatwerk!

Dit zoeken wij in een Master Psycholoog:

Dit bieden wij jou:

Oh My Mood biedt je een warm welkom in een groeiende en innovatieve organisatie. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en jij staat als persoon centraal. We hechten waarde aan tijd en ruimte voor echte verbinding met je cliënten. Bij Oh My Mood doe je waar je daadwerkelijk voor opgeleid bent en goed in bent. Wij bieden jou:

Ga aan de slag!

Word jij de nieuwe psychiater bij Oh My Mood? Solliciteer dan direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismaking. Vergeet niet je CV als bijlage toe te voegen als je wilt solliciteren!

Heb je alleen een vraag? Dan hoef je uiteraard geen CV als bijlage toe te voegen. 

* Velden in het vacatureformulier aangegeven met een sterretje (*) zijn verplichte invulvelden.