Jouw online psycholoog

Oh My Mood Online

Vind een betrokken online psycholoog bij Oh My Mood. Bij Oh My Mood vind je de steun die je nodig hebt, met het gemak van een online behandeling vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving – zonder wachtlijst.

Jouw online psycholoog

Het kan iedereen overkomen dat je even hulp nodig hebt bij het verbeteren van je mentale gezondheid. Bij Oh My Mood werken we samen met jou aan een oplossing voor de mentale problemen die jij momenteel ervaart. Ons doel is om jou een behandeling te bieden waarin jij centraal staat. Hierin vormen jij en jouw psycholoog een team. 

Samen met jouw online psycholoog gaan jullie werken aan hoop, vertrouwen, optimisme en veerkracht. Ontdek wat jou rust brengt en zingeving biedt. Altijd op  een manier die bij je past.

Aanmelden

Aanmelden voor een behandeling bij Oh My Mood? Meld je vrijblijvend aan voor een eerste gesprek bij een online psycholoog – zonder wachtlijst.

Twijfel je of Oh My Mood past bij jouw hulpvraag en wensen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Stap voor stap werken aan herstel
Hulp zoeken kan ontzettend spannend zijn. Veel mensen vinden het fijn om van tevoren te weten waar zij aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Daarom vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste stappen die je doorloopt bij Oh My Mood Amsterdam:
1. Persoonlijk aanmeldgesprek
De eerste stap richting herstel is uiteraard dat wij jou beter leren kennen en jij ons. Daarom beginnen wij graag met een persoonlijk gesprek. Dat gesprek vindt telefonisch plaats. Tijdens dit gesprek kan jij ervaren of je een klik voelt met ons en onze werkwijze. Het is een laagdrempelig gesprek waarin je al jouw vragen kan stellen. Tijdens dit gesprek wordt de pre-intake ingepland. De pre-intake is het eerste van twee intakegesprekken.
Klik Hier
2. Een pre-intake gesprek
Tijdens het eerste intakegesprek staat jouw verhaal centraal. Het doel is om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van jouw huidige situatie. Te luisteren naar jouw ervaringen stelt ons in staat om een zo persoonlijk mogelijk vervolgprogramma op te stellen.
3. Opzetten van een behandelplan
In het tweede intakegesprek kijken jij en jouw psycholoog hoe jouw behandelplan er in de praktijk uit gaat zien. Maatwerk staat daarbij centraal. Onze behandelingen kennen een aantal vaste onderdelen, maar er is veel ruimte om thema’s aan jouw behandelplan toe te voegen die voor jouw situatie belangrijk zijn.
4. De behandeling
Daarna gaat de behandeling zelf van start. In deze periode ga je intensief aan de slag met jouw herstel. Dit doe je door middel van een combinatie van een-op-een gesprekken, meerdere workshops en online modules waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Deze drie onderdelen helpen jou op verschillende manieren in jouw herstel. Je besteedt aandacht aan onder andere de volgende thema’s: Positieve eigenschappen ontdekken Omgaan met tegenslagen De invloed van jouw levensstijl Zingeving
Previous slide
Next slide

Kiezen voor een online behandeling bij Oh My Mood

Bij Oh My Mood geloven we in de kracht van een online behandeling in jouw eigen vertrouwde omgeving. We bieden de steun die je nodig hebt, met het gemak van een behandeling vanuit huis. Geef je de voorkeur aan een fysieke behandeling? Je bent van harte welkom om ons te ontmoeten op een van onze locaties. Individuele gesprekken, online opdrachten en interactieve workshops vormen de kern van de behandeling waarin jij centraal staat.

Bij een behandeling bij Oh My Mood gaat het echt om jou. Wist je dat we een 8.4 scoren op Zorgkaart Nederland?

Zowel online als op een van onze locaties

Bij Oh My Mood vind je de steun die je nodig hebt, met het gemak van een online behandeling vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Je bent van harte welkom om ons te ontmoeten op een van onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen en Heerlen. Ook een combinatie van een online en fysieke behandeling is mogelijk. 

Vergoeding

Een behandeling bij Oh My Mood wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Met een geldige verwijsbrief naar de GGZ van je huisarts kom je in aanmerking voor een vergoeding. Meer weten over kosten en verschillende soorten vergoedingen? Klik op de link voor meer informatie.