Bij Oh My Mood ontwikkelen we innovatieve behandelingen om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren en leveren we zelf zorg.

Ons doel is om valide, betaalbare en evidence-based behandelingen te ontwikkelen die veel mensen kunnen dienen.

Om dit te realiseren ontwikkelen wij behandelingen voor alle zorgzwaarteniveaus in de geestelijke gezondheidszorg. Deze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte behandelmethoden en omvatten ook behandelingen voor de POH-GGZ, voortrajecten, na-trajecten, terugvalpreventie en de specialistische GGZ.

Onze werkwijze

Wij combineren evidence-based behandelingen met vooruitstrevende technologieën zoals eHealth en videobellen.

Bij Oh My Mood werken wij vanuit een non-stigmatiserende houding, waarbij transdiagnostisch, holistisch, cultuursensitief en multidisciplinair behandelen een centrale rol speelt. 

Dit maakt de behandeling toepasbaar voor veel soorten problematiek waaronder angststoornissen, depressieve stoornissen, en obsessief compulsieve stoornissen. Door deze contextuele aanpak worden alle facetten van mentale gezondheid aangesproken. Het doel is om mentale klachten te verminderen, een gezonde leefstijl te promoten en op deze manier het algehele welbevinden te verbeteren.