Online therapie

Oh My Mood Den Haag

Bij Oh My Mood Den Haag kan je zonder wachtlijst terecht voor online therapie

T: 085 – 808 8116

Postadres:
Overschiestraat 186
1062XK Amsterdam

Het kan iedereen overkomen dat hulp nodig hebt met jouw mentale gezondheid.

Bij Oh My Mood werken we samen met jou naar een oplossing van de mentale problemen die je ervaart. Ons doel is om jou een behandeling te bieden waarin jij centraal staat. Hierin vormen jij en jouw psycholoog een team. 

Voor online therapie in de regio Den Haag hebben we geen wachtlijst en gaan graag met je aan de slag. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. 

Met een geldige verwijsbrief naar de GGZ van je huisarts kom je in aanmerking voor een vergoeding. Met jouw psycholoog den haag aan jouw zijde, ga je aan de slag om deze klachten de baas te worden. Je leert jezelf beter kennen en vindt nieuwe manieren om met uitdagingen om te gaan. Deze lessen neem je je leven lang mee. 

Lees hieronder alvast meer over de behandeling of ga aan de slag met je herstel en meld je bij ons aan met een verwijsbrief van de huisarts.

Bij Oh My Mood staat jouw herstel centraal. Hierdoor kunnen we je helpen bij veel verschillende klachten. De meest voorkomende klachten die we tegenkomen zijn:

Somberheid

Je voelt je vaak depressief en down. Dit merk je aan negatieve gedachten en een verlies van plezier in je leven. Waar je momenteel ook mee te maken hebt, met ons ga je op zoek naar de oplossingen. 

Angsten

Angst is heel nuttig voor gevaarlijke situaties, maar angst kan ook je leven beheersen. Hierdoor vind je eigenlijk geen rust. Met een psycholoog kun je aan je angsten werken door deze stapje voor stapje te overwinnen.

Stress

Veel mensen hebben last van stress en het kan veel oorzaken hebben. School, werk, relaties. Soms duurt stress zo lang of is het zo heftig dat je er lichamelijk en mentaal last van krijgt. Wij leren je stress te herkennen en hoe je herstelt van ongezonde stress. 

Laag zelfbeeld

Ook een laag zelfbeeld kan je echt in de weg zitten. Je hebt daarbij bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen en vind jezelf minder waard dan anderen. Of je hebt vaak te maken met negatieve gedachtes over jezelf. Een betere relatie met jezelf heeft een positief effect op heel je leven. Bij Oh My Mood werk je hieraan.

Waar ga je bij Oh My Mood Den Haag aan werken?

Er zijn een aantal vaste punten waaraan je in de behandeling aan gaat werken. Bij elk thema word jij begeleid door een vaste psycholoog. Deze thema’s zijn allemaal belangrijk voor je herstel. Ook helpen ze je sterker in je schoenen te staan, en om te groeien als mens. Dit geeft zelfvertrouwen en helpt je op een positieve manier te herstellen van je klachten. Denk aan de volgende thema’s →

Hoop

Het is niet gek dat je last kan krijgen van hopeloosheid als je last hebt van psychische klachten. En dat terwijl hoop erg belangrijk is in je herstel. Tijdens de behandeling werk je met jouw psycholoog aan het versterken van jouw hoop. Onze aanpak hierin is uniek in de GGZ.

Vertrouwen

Twijfel houdt mensen vaak tegen in hun herstel. Doe ik het wel goed? Maak ik de juiste keuzes? Kan ik de mensen om me heen echt vertrouwen? Vind bij Oh My Mood het vertrouwen in jezelf en anderen weer terug.

Optimisme

Ook optimisme speelt een belangrijke rol in jouw herstel. Optimisme is niet kosten wat het kost van alles het positieve zien. Dat zou niet realistisch zijn. Wat het wel is, is het besef dat ondanks dat je je nu slecht voelt, dit niet voor altijd is. Door je in te zetten voor je herstel, kan je de toekomst positief beïnvloeden.

Veerkracht

Verder gaan we ook aan jouw veerkracht werken. Ben je in staat om goed met tegenslagen en stress om te gaan? Veel mensen vinden dit lastig. Veerkracht is iets dat je kan trainen. Bij Oh My Mood werk jij aan het bouwen van een gereedschapskist, zodat jij beter om kan gaan met tegenslag.

Zingeving

Het verminderen van je klachten is één belangrijk ding, maar wat is psychische gezond zijn nou echt? Dat heeft veel te maken met zingeving. Tijdens de behandeling ontdek je welke dingen jouw leven kleur geven, en waar jouw waardes liggen. Energie geven aan dingen die voor jou écht belangrijk zijn, is de grootste bron van geluk.

Plan een aanmeldgesprek

Stap voor stap werken aan je herstel:

Hulp zoeken kan ontzettend spannend zijn. Veel mensen vinden het fijn om te weten waar zij aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Daarom vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste stappen die je doorloopt bij Oh My Mood:

1. Persoonlijk aanmeldgesprek

De eerste stap richting herstel is uiteraard dat wij jou beter leren kennen en jij ons. En dus beginnen we graag met een persoonlijk gesprek. Deze vindt plaats via de telefoon. Tijdens dit gesprek kan jij kijken of je een klik voelt met ons en onze werkwijze. Het is een laagdrempelig gesprek waarin je al jouw vragen kan stellen. Tijdens dit gesprek wordt de pre-intake ingepland. De pre-intake is het eerste intakegesprek van de twee gesprekken.

2. Een pre-intakegesprek

Tijdens het eerste intakegesprek staat jouw verhaal centraal. Het doel is om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van jouw situatie nu. We luisteren naar jouw ervaringen. Dit stelt ons in staat om een zo persoonlijk mogelijk vervolgprogramma op te zetten.

3. Opzetten van een behandelplan

In het tweede intakegesprek kijken jij en de psycholoog hoe jouw behandelplan er in de praktijk uit gaat zien. Maatwerk staat centraal. We hebben een aantal vaste onderdelen in de behandeling, maar er is veel ruimte om thema’s aan jouw behandelplan toe te voegen die voor jouw situatie belangrijk zijn.

4. De behandeling

Daarna gaat de behandeling zelf van start. In deze periode ga je intensief aan de slag met jouw herstel. Dit doe je met een combinatie van een-op-een gesprekken, meerdere workshops en online modules waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Deze 3 onderdelen helpen jou op verschillende manieren in jouw herstel. Je besteed aandacht aan onder andere de volgende thema’s:

  • Positieve eigenschappen ontdekken
  • Omgaan met tegenslagen
  • De invloed van jouw levensstijl
  • Zingeving

Alles bij elkaar gaat dit ongeveer 11 weken in beslag nemen. De combinatie van individuele gesprekken, online opdrachten en meerdere interactieve workshops vormen de kern van de behandeling.

Plan een aanmeldgesprek

Maar naast deze vaste onderdelen is er uiteraard aandacht voor jouw unieke behoeften. 

Het is namelijk ons doel om steeds beter in staat te zijn om mensen te helpen. Vandaar dat we nu ook extra workshops aanbieden als:

✽   Beeldende therapie

✽   Mindfulness

✽   Yoga

✽   Omgaan met emoties

 

Psychologische zorg wordt volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit je zorgverzekering. Let op dat je een geldige verwijsbrief van je huisarts naar de GGZ nodig hebt om in aanmerking te komen voor een vergoeding.  Houd tevens rekening met het wettelijke eigen risico van minimaal 385 euro in 2022.

 

Psycholoog Den Haag

In een mensenleven kunnen er verschillende psychische problemen ontstaan door gebeurtenissen die we mee maken. Dit kan resulteren in gevoelens van depressie, een burn-out, verslaving, angsten of andere stoornissen. Het kan zijn dat hulp van een coach, psycholoog of psychotherapeut je kan helpen wanneer je hier zelf niet meer uitkomt. Oh My Mood is een psycholoog Den Haag. Onze psychologen zijn deskundig op het gebied van psychotherapie en andere behandelingen zoals acceptance and commitment therapy, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Psycholoog Den Haag ondersteunt onze cliënten door middel van één-op-één gesprekken, workshops, modules en oefeningen. Onze praktijk in Den Haag hebben op dit moment geen wachtlijst. Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een goede psycholoog den haag om je te ondersteunen bij jouw problemen? Wij gaan samen met jou aan de slag om weer sterk en positief in je schoenen te staan. Een psycholoog (NIP) zal jou bijstaan ter begeleiding. Al onze psychologen zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Geestelijke gezondheidszorg

Onze psychologenpraktijk in Den Haag is er voor allerlei soorten cliënten met allerlei soorten problemen. Samen met een van onze psychologen bieden we je de kans om te werken aan je problemen. Soms kan het goed zijn om een vorm van therapie te volgen. Bij Oh My Mood Den Haag bieden we de volgen soorten therapie aan; cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, EMDR en positieve psychologie. Ook zijn er aanvullende vaktherapieën mogelijk. Tijdens deze therapie zal je samen met psycholoog gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen ontdek je praktische handvatten om te groeien als mens en een betere relatie op te bouwen met jezelf. Psycholoog Den Haag wilt dat jij de kans hebt om je beter te voelen. De begeleiding van Psycholoog Den Haag wordt aangeboden in het Nederlands en het Engels.

Goede psycholoog

Het is belangrijk om een Psycholoog Den Haag te vinden waarbij jij je veilig en op je gemak voelt. Wanneer jij je bij Psycholoog Den Haag aanmeld zullen we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kun je kijken of er een klik is. Mocht de match er zijn dan plannen we 2 intakegesprekken in. Samen met een vaste Psycholoog Den Haag ga je kijken naar jouw situatie en hoe je invulling wilt geven aan jouw therapie. Samen met onze Psycholoog Den Haag maak je een behandeling op maat. Echter zijn er ook altijd vaste onderdelen die terug komen; één-op-één gesprekken, workshops en online modules. Jij kunt zelf kiezen wat voor jou het beste is. Heb jij een therapeut nodig? Kamp je met een depressie of een burn-out? Of ben je beter af met EMDR of een andere vorm van therapie? Onze psychologen kijken samen met jou naar jouw problemen en klachten. Oh My Mood is een team van psychologen in Den Haag, klaar om jou te helpen. Samen zoek Psycholoog Den Haag met jou naar de beste vorm van hulp in onze praktijk.