Vacature GZ-psycholoog / Klinisch psycholoog

Amsterdam, Rotterdam & Utrecht
16-24 uur per week

Ben je op zoek naar een uitdaging, houd je van innoveren? Wil je een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van onze GGZ-instelling?

Wij zijn Oh My Mood. Een ggz-instelling met een frisse blik op mentale gezondheid. We helpen cliënten vanuit de generalistische basis en de gespecialiseerde ggz bij de meest voorkomende psychische problematiek. We doen dat multidisciplinair en werken transdiagnostisch, holistisch en blended. Ons focus ligt op de persoon en diens hulpvraag. We vinden context belangrijk en laten ons inspireren door positieve gezondheid, waarbij leefstijl, versterken van persoonlijke krachtbronnen, zingeving en vergroten van veerkracht centraal staan. Maatwerk staat voorop!

Sinds de oprichting in oktober 2019 is Oh My Mood volop in ontwikkeling en groei, zowel wat betreft het aantal medewerkers als in het inhoudelijk vormgeven van het behandelaanbod.

Na anderhalf jaar, in verband met Covid-19, vooral online te hebben gewerkt gaan we vanaf nu ook meer vanuit onze locaties werken, o.a. vanuit Amsterdam en Utrecht.

Voor uitbreiding van zowel onze vestiging in Amsterdam, Rotterdam en onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog/Klinisch psycholoog (16 uur – 24 uur per week).

Over de functie

Past deze functie bij jou? 

✽   Je werkt als regiebehandelaar, verricht psychodiagnostisch onderzoek en voert  behandelingen uit. 
✽   Je wordt enthousiast van een holistische, positieve en transdiagnostische aanpak;
✽   Je bent toegankelijk, flexibel en een inspiratiebron voor anderen.
✽   Je wilt een bijdrage leveren aan het opleiden van psychologen i.o. tot gz-psycholoog
✽     Je kunt werken met digitale middelen.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een groeiende innovatieve organisatie. Wij bieden je een salaris volgens CAO GGZ.

 

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jaime Essed, directeur, 06-49887956, Els Graafsma, klinisch psycholoog/psychotherapeut, tel. 06-57287273, zij staan je graag te woord.

 

Wil je solliciteren?

Reageren kan door te mailen naar Jaime Essed, jaime@ohmymood.com