De workshop Mijn innerlijke theater

Zelfkennis is een belangrijk onderdeel voor onze kwaliteit van leven. Onder zelfkennis valt de kennis van jouw sterke en zwakke punten en hoe je hiermee omgaat. Zo weet je hoe je moet samenwerken met anderen en kan je leren van je eigen fouten. Doordat je zelfbewustzijn groeit kan je gezond en succesvol leven.

Over de workshop gever

“Mijn naam is Basia Gorecka. Ik werk als therapeut en uitvoerend musicus. Muziek, kunst, schoonheid en holistische psychologie zijn de grootste inspiratiebronnen voor mijn werk als therapeut. Ieder van ons heeft bepaalde kwaliteiten en talenten om daarmee in het leven de nodige veranderingen aan te brengen. Ik gebruik graag uitingen van kunst en muziek om onbewuste processen naar het licht te brengen en dit geheel draagt bij om onuitputtelijke mogelijkheden te ontdekken en die vervolgens aan de wereld te laten zien.” 

De workshop geeft je meer inzicht op 6 onderdelen die bijdragen aan deze subpersonen:

  • “Jouw rollen in je dagelijks leven”
  • “Hoe jij (dis) functioneert in de wereld”
  • “Jouw gewoonten”
  • “Jouw gedrags- en belevingspatronen”
  • “Jouw patronen uit het verleden”
  • “Stemmen in je hoofd belevingspatronen”

Aan de hand van deze onderdelen ga je jouw subpersonen vormgeven. Ze krijgen een eigen stem, kleur, klank. Ook vaak een lichamelijke, emotionele en mentale uitdrukking. Daarnaast krijgen ze ook eigen belang, behoefte en kwaliteiten. Door deze subpersonen te leren kennen, ontstaat er een proces van acceptatie en verandering. Op die manier kun je jouw zelfkennis en weerbaarheid opnieuw vormgeven met als doel jou te helpen om de juist keuzes te kunnen maken in het leven.

Hoe vergroot je jouw zelfkennis met deze cursus? Tijdens de cursus worden er therapieën uit verschillende kennisvelden gebruikt om jouw verschillende ‘zelven’ te leren kennen. Een individu bestaat namelijk uit meerdere subpersonen, zoals je in een verschillende omgeving een andere rol hebt (werknemer, vriend/vriendin, zoon/dochter, etc.).

Interesse in de workshop Mijn innerlijke theater van Basia? Laat je gegevens hier achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.