De workshop Psychomotorische therapie

Bij de workshop psychomotorische therapie laten we het lichaam spreken. Door deze ervaringsgerichte aanpak, kan je bewust leren wat je nodig hebt om meer balans te vinden in het leven zodat je veerkrachtiger zal zijn.

Data:
Dinsdag 11 januari 
Dinsdag 18 januari 
Dinsdag 25 januari 
Dinsdag 1 februari
Dinsdag 8 februari 

Tijd:
16:45-17:30uur 

Prijs: 
€250,- 

Over de workshop gever

Mijn naam is Simone Geuijen en ik ben werkzaam als psychomotorisch therapeut en ademtherapeut. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

“Windstil is niet veel als je surfen wilt. – Typhoon”

Het lijf liegt niet en is een krachtig instrument om het zelfinzicht te vergroten. Beweging weerspiegelt jouw karakter en dynamiek in een groep. Met deze inzichten kan er een vertaalslag gemaakt worden naar situaties in het dagelijks leven.

Via deze workshop zal je meer (lichaams) bewustzijn creëren zodat je jouw grenzen beter aan zult voelen. Door dit bewustzijn kan je zowel mentale als fysieke spanning leren verdragen en verminderen en je emoties beter reguleren. Doordat je meer in contact staat met je lichaam zit je minder in je hoofd waardoor je minder piekert. Je kan hierdoor eerder bewust worden van belemmerende overtuigingen en deze ombuigen naar helpende gedachtes en kan het helpen om jouw eigenwaarde te vergroten.

De workshop zal gecombineerd worden door lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen samen met psycho-educatie.

Verschillende elementen uit de ademtherapie, focus- en ontspanningsoefeningen zullen aan het licht komen en de sessie zal worden afgesloten met een korte nabespreking.

Interesse in de workshop Psychomotorische therapie van Simone? Laat je gegevens hier achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.