De workshop Stressregulatie

Het is voor veel mensen lastig om je stress te reguleren. Dit zien we dan ook vaak als de reden van aanmelding. Je kan dit ervaren door een hoog stressniveau of juist een laag stressniveau, zonder hier invloed op te hebben.

 

Je kan veel baat hebben met deze workshop als je kampt met een van de volgende klachten: een complex trauma, PTSS, paniekaanvallen, moeilijkheden met het reguleren van jouw emoties, hechtingsproblematiek, overspanning, burn-out, angstklachten of AD(H)D.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

In deze 5-weekse workshop zal je beter leren ervaren welke stressniveaus er zijn, en hoe dit jouw gedachten, gedrag, gevoel en waarneming beïnvloedt. Ook leer je het herkennen van jouw triggers die je naar een hypo- of hyperarousal brengen. Om hiermee om te leren gaan, zullen er oefeningen aangereikt worden om je stressniveau te beïnvloeden door bijvoorbeeld te focussen op een veilige plek

Om hier een duidelijk beeld over te krijgen, hebben we deze vijf wekelijkse workshop verdeeld in een duidelijk structuur.

  1. Stressniveau en hoe dat te voelen.
  2. Triggers.
  3. Effect van stress op gedachten/gedrag/ gevoel/waarneming.
  4. Herhaling belangrijkste punten.

Accent: Stressregulatie

Nabespreking: Tijdens de sessies is er ruimte om ervaringen te bespreken. Individuele nabespreking kan op afspraak.

Oefeningen: Tussen de sessies gaan deelnemers zelf met opdrachten aan de slag.

Interesse in de workshop Stressregulatie van Fransisco? Laat je gegevens hier achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.