De workshop Zelfcompassie en empathie

Het hebben van zelfcompassie is een uitdaging voor veel mensen. Een essentieel onderdeel hiervan is empathie. In deze workshop leer je om jouw empathische vaardigheden te vergroten waardoor je ook milder naar jezelf kan worden. Er kunnen hierbij verschillende klachten gepaard gaan, zoals: gegeneraliseerde angst, zelfkritiek, perfectionisme en overspanning of burn-out.

Data voor deze workshops worden binnenkort bekendgemaakt. 

Deze workshop wordt gegeven door Francisco Beisterveld.

Het hebben van zelfcompassie is een uitdaging voor veel mensen. Een essentieel onderdeel hiervan is empathie. In deze workshop leer je om jouw empathische vaardigheden te vergroten waardoor je ook milder naar jezelf kan worden. 

Er kunnen hierbij verschillende klachten gepaard gaan, zoals: gegeneraliseerde angst, zelfkritiek, perfectionisme en overspanning of burn-out.

In deze eenmalige sessie leer je hoe je empathie kan geven en ontvangen. Dit doen we door in tweetallen oefeningen te doen omtrent empathie. De focus van deze sessie is het bewuster worden van je interpersoonlijke empathische vaardigheden. Op het moment dat jij hiervan bewust bent, wordt het makkelijke om deze vaker en beter op jezelf toe te passen. Tijdens de sessie zal jij ook empathie ontvangen waardoor je ook interpersoonlijke empathie kan ervaren. Het effect van deze ervaring kan helend werken.

Accent: Empathie geven en ontvangen

Nabespreking: Tijdens de sessies is er ruimte om ervaringen te bespreken. Individuele nabespreking kan op afspraak.

Interesse in de workshop Zelfcompassie en empathie van Fransisco? Laat je gegevens hier achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.